Accessoires & Onderdelen

Dakdoek

Als het dak van uw partytent versleten is of aangetast door het weer, dan kunt u het dak vervangen met een nieuw dakdoek. Dakdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen.

Elastiek met balletje

Een elastiek met balletje wordt vooral gebruikt om het doek aan de buis van een partytent te bevestigen. Ook kan het elastiek met balletje gebruikt worden om items aan de buizen op te hangen, zoals bijvoorbeeld versiering of verlichting.

Elektrische halogeen verwarming

Met een verwachte levensduur van maar liefst 4000 tot 5000 uur, kan een halogeenverwarming een effectieve en duurzame oplossing zijn als partytent verwarming. De opstarttijd van een verwarmingselement is slechts een paar seconden, en de warmte die de lamp uitstraalt is vergelijkbaar met de straling van de zon. Een halogeenverwarming komt goed van pas op plekken waar het veel waait, omdat de halogeenverwarming niet wind gevoelig is.

Grondframe

Voor extra versteviging van de volledige tent constructie is het aan te raden een grondframe aan te schaffen. Dit grondframe geeft extra versteviging en is vooral aan te raden in gebieden waar de tent extra wind vangt. Ook maakt het grondframe het spannen van de zijwanden gemakkelijker. Uiteraard is het mogelijk bij de ingang van uw tent een gedeelte grondframe weg te laten, zodat het geen lastig obstakel vormt.

Haring

Om de tent in de grond te bevestigen zijn er haringen. Haringen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Welke haring u nodig heeft hangt af van de grootte en het gewicht van uw tent. Voor de stevigheid en veiligheid is het belangrijk niet voor te kleine of lichte haringen te kiezen.

Klamboe/Muskietennet

Een klamboe of muskietennet zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw partytent zonder gestoord te worden door bijvoorbeeld vliegende insecten zoals vliegen en wespen. Door middel van klittebandlusjes kunt de de klamboe / muskietennet Bevestigen aan het frame van de partytent. De zijwanden kunnen open en dicht worden geritst.

Nadendichter

Om naden in uw tentdoek te dichten zijn er nadendichters beschikbaar. Vaak worden deze geleverd met een sponsje, zodat uw de vloeistof gemakkelijk op de naad aan kan brengen.

Opbergkist

Wanneer een partytent niet gebruikt wordt is het handig om deze netjes op te bergen, zo bent u er zeker van dat de tent niet beschadigd raakt. Hiervoor zijn speciale opbergkisten verkrijgbaar.

Regengoot

In het geval van regen is het handig om aan uw partytent een regengoot te bevestigen. Dit voorkomt dat de last op het dak van uw tent te zwaar wordt, waardoor de tent uiteindelijk in elkaar zou kunnen zakken. De regen wordt vanaf het dak netjes afgevoerd door de regengoot. Een regengoot voor uw partytent is verkrijgbaar bij de verschillende partytent verkooppunten.

Reparatie tape

Reparatie tape wordt bij partytenten gebruikt om gaten in bijvoorbeeld de stiksels of het tentdoek dicht te maken, zo kunnen lekkages of groter wordende scheuren voorkomen worden.

Scheerlijn

Een scheerlijn is een erg sterk touw om de partytent mee te verankeren. Vaak is een scheerlijn voorzien van UV filter, waardoor het niet slijt door de zon. Een scheerlijn is erg zwaar belastbaar, vaak meer dan 1000kg.

Spandband

Naast het gebruik van partytent haringen is het ook mogelijk uw partytent te verankeren met spanbanden.

Tear-Aid

Tear-Aid is een transparant reparatiemiddel waarmee scheuren en gaten in uw partytent gemakkelijk kunnen worden gedicht. Het is een permanent reparatiemiddel dat scheuren en gaten in uw tentdoek sluit.

Tent verhoging

Om hoogteverschillen in uw partytent te compenseren bestaat er tent verhoging. Deze buizen hebben verschillende aansluitpunten, waardoor u zelf kun kiezen welke stand het beste past.

Tentvloer

In sommige gevallen is het fijn om een vloer in uw partytent aan te leggen. Hiervoor zijn speciale tentvloeren beschikbaar, met aparte hoekjes en randjes, zodat er voor iedere partytent wel een vloer is die past.

Transporttas

Om uw partytent gemakkelijk van A naar B te verhuizen zijn er transporttassen beschikbaar. Deze tassen zorgen ervoor dat u uw partytent op een compacte manier kan vervoeren.

Trolley roller

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw tent, kan het wenselijk zijn een trolley roller te gebruiken voor het vervoer. Hiervoor zijn speciale partytent trolleys beschikbaar bij de verschillende verkooppunten.

Verankering

Om te zorgen dat uw partytent extra stevig staat kunt u vaak extra verankering bijkopen. Een verankering set bestaat over het algemeen uit spanbanden, schroeven en pluggen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verankering voor steen of tegels en verankering voor gras of zand.

Verlichting

Wilt u wat sfeer toevoegen aan uw partytent? Dat kan! U kunt uw partytent versieren met diverse soorten verlichting. Van Gloeilampen, tot gekleurde LED verlichting en lichtslangen, u kunt het zo gek niet bedenken.

Verwarming

Als het in de zomer snel afkoelt maar u toch wilt blijven genieten van de gezellige avond in uw partytent, dan is een partytent verwarming ideaal!. Omdat de partytent verwarming aan het dak van de tent bevestigd kan worden, neemt de verwarming maar weinig ruimte in.

Voetgewichten

Door gebruik te maken van voetgewichten voegt u extra stabilteit aan uw partytent toe. U dient de voetgewichten te vullen met zand, of een grote gevulde waterfles (ca. 2 liter) per voetgewicht. De voetgewichten moeten worden bevestigd aan de benen van de partytent.

Zijwanden

Als de zijwanden van uw partytent aan vervanging toe zijn is het mogelijk deze te vervangen door nieuwe zijwanden. Na vervanging is uw partytent weer zo goed als nieuw! De zijwanden zijn in diverse maten en kleuren te verkrijgen.