paviljoentent_gazabo_prieel

De paviljoentent, iets voor u?

Dat er veel verschillende soorten partytenten zijn,  zult u inmiddels wel weten. In deze blog beschrijven we de paviljoentent, ook wel gazebo of prieel genoemd. Deze tent is met zijn open zijwanden ideaal geschikt voor evenement waarbij het buiten gevoel niet mag ontbreken. 

De paviljoentent: Afmetingen

Zoals alle soorten partytenten is ook de paviljoentent verkrijgbaar in verschillende maten. Wel geldt over het algemeen dat deze tent voor kleinere gezelschappen wordt gebruikt. Denk hierbij aan zo’n 4 tot 8 personen. Grotere formaten van deze tent zijn er wel, maar worden maar weinig aangeboden. De gangbare maten van deze tent liggen tussen de 3×3 en 4×8. Wel maken de open zijkanten van deze tent het makkelijk om meerdere tenten naast of aan elkaar neer te zetten. Zo kunt u de afmetingen van de overdekking zelf bepalen. Twijfelt u over het formaat dat u nodig heeft? Maak dan gebruik van onze handige partytent calculator!

De paviljoentent: Gelegenheid

Met zijn open zijwanden is de paviljoentent ideaal geschikt als overkapping om te beschermen tegen de zon. Zo kan deze tent bijvoorbeeld goed van pas komen bij een bruiloft op het strand, maar ook als jury/ VIP tent op grotere evenementen. Daarbij is de paviljoentent, doordat hij gemakkelijk is te vervoeren, ook ideaal geschikt om mee te nemen op vakantie.

De paviljoentent: Uitvoeringen

De paviljoentent, gazebo of prieel is er in veel verschillende uitvoeringen. Dit zorgt ervoor dat deze tent eigenlijk voor iedere gelegenheid wel geschikt is, mits u de juiste uitvoering kiest. Wilt u de paviljoentent gebruiken als handige overkapping op de camping? Ga dan voor een simpele, strakke uitvoering.

paviljoentent voor camping

Wilt u de paviljoentent gebruiken voor een tuinfeest met een chique uitstraling? Ga dan voor één van de luxere versies.

paviljoentent luxe

 

De verschillende partytent leveranciers bieden hebben een breed aanbod van kleine, grote, simpele en luxe paviljoen tenten. Laat u informeren welke het beste bij u past. Overweeg ook of het verstandiger is om de tent te huren of te kopen. Bent u bijvoorbeeld van plan om iedere zomer een simpele paviljoentent in uw tuin te zetten als overkapping? Dan lijkt het verstandig om deze te kopen, om zo kosten te besparen. Maar wilt u voor één speciaal evenement een luxe paviljoentent aanschaffen? In dit geval kunt u waarschijnlijk beter huren.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de paviljoentent? Laat het ons dan weten!

Related Posts
partytent_online_offline
Partytent kopen: Online of offline?
startent_partytent
De Stertent

Reageer

Uw naam*
Uw website

Uw reactie*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>