startent_partytent

De Stertent

De stertent: een eyecatcher!

Er zijn verschillende soorten partytenten. In deze blog zullen we u meer vertellen over één van deze soorten, namelijk de stertent. Hoe ziet de stertent er uit? Wanneer kun je deze gebruiken? En wat zijn de voor- en nadelen van een stertent?

De stertent is dankzij zijn unieke vorm een echte eyecatcher op ieder evenement. Zoals de naam eigenlijk ook al zegt, is de stertent vooral te herkennen aan zijn stervorm. De tent wordt opgespannen door één centrale paal in het midden, deze paal ondersteunt de gehele constructie. De zijkanten van de tent zijn open, tussen de stukken waar het doek gespannen wordt door. Deze stijlvolle tent heeft absoluut één van de meest hippe tent designs.

stertent avond

Speciale gelegenheden

De meeste verkooppunten bieden stertenten aan vanaf een doorsnede van 8 meter. Dit, en de bijzondere vorm van de stertent zorgt ervoor dat deze soort partytent over het algemeen niet geschikt is voor in een gemiddelde achtertuin. De stertent wordt vaak gebruikt op plaatsen met meer ruimte, ter gelegenheid van een bruiloft, of ander groot evenement. Door de open zijkanten is het gemakkelijk om de tent in- en uit te lopen. Dit zorgt ervoor dat de tent uitermate geschikt is voor evenementen waarbij het ‘buiten gevoel’ belangrijk is.

stertent bruiloft

Soorten stertenten

Ook binnen de stertenten bestaan er verschillende soorten en maten. Er is wel één ding dat alle stertenten gemeen hebben, en dat is dat ze allemaal de unieke stervorm hebben doordat ze opgespannen zijn op één centrale paal in het midden. Verder zijn er veel verschillende afmetingen voor stertenten. Over het algemeen worden deze tenten aangeboden vanaf een doorsnede van 8 meter, maar je hebt ze ook met een doorsnede van wel 25 meter.  Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u uitrekenen welke maat u nodig heeft. Onze partytent calculator is hiervoor een handige tool. Naast dat er verschillende formaten stertenten op de markt zijn, zijn er ook veel verschillende kleuren beschikbaar. De standaard kleur voor een stertent is wit, maar er zijn ook aanbieders die ze in groen, rood, blauw, of op aanvraag aanbieden.

stertent kleuren

We hopen dat u door deze blog goed geïnformeerd bent over de stertent. Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Related Posts
paviljoentent_gazabo_prieel
De paviljoentent, iets voor u?
opvouwbare partytent
Opvouwbare partytent: Hoe werkt dat?
partytent_online_offline
Partytent kopen: Online of offline?

Reageer

Uw naam*
Uw website

Uw reactie*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>