DIENSTEN.

PRODUCT

FOTOGRAFIE.

Productfotografie is voor mij een product vastleggen op een manier waarop het product het beste uit de verf komt. Door gebruik te maken van de juiste combinatie van licht, kleuren en compositie bereiken we het beste resultaat. Foto's die echt het verschil maken. Door gebruik te maken van de juiste bewerkingstechnieken kan ik de foto's retoucheren, achtergronden en kleuren aanpassen, vrijstaand maken etc. Zodat uw product de aandacht krijgt die het verdiend.

 

REPORTAGE

FOTOGRAFIE.

 

Reportagefotografie is voor mij het vastleggen van unieke momenten en gebeurtenissen. De foto’s vertellen het verhaal en de sfeer kun je daaruit proeven. Denk aan bijeenkomsten, festivals, congressen, beurzen, diners en borrels, momenten die belangrijk voor u zijn om vast te leggen en te koesteren. De gebeurtenis wordt als een verhaal in beeld vastgelegd als een blijvende herinnering.

 

pORTRET

FOTOGRAFIE.

Professionele portretfotografie is voor mij het vastleggen van een persoonlijkheid. Creatief gebruik van licht en omgeving dragen bij aan mijn eigen stijl. Ik weet de klant te verrassen met het resultaat waarbij de persoonlijkheid wordt versterkt in het beeld. Iedere persoon die voor mijn camera komt reageert weer anders, daar moet je op inspelen. Ze op hun gemak stellen of uitdagen al naar gelang wat nodig is om die unieke persoonlijkheid vast te leggen.

 

BEDRIJFS

FOTOGRAFIE.

Bedrijfsfotografie is voor mij het optimaal overbrengen van de bedrijfswaarden van uw organisatie naar uw doelgroepen. Klanten en relaties moeten direct kunnen zien waar uw bedrijf voor staat, welk DNA uw bedrijf heeft. De voorbereiding is hierbij het halve werk, na een uitgebreide intake gaan we aan de slag om dit vast te leggen in veelzeggend beeld

BRUIDS

FOTOGRAFIE.

Bruidsfotografie is voor mij het vastleggen van het verhaal van de dag van de liefde tussen het bruidspaar. Gevangen in mooie, lieve, kwetsbare, onhandige, grappige, gevoelige en onvergetelijke momenten die het bruidspaar en hun liefde weergeven. Niet per se geposeerd maar een spontane vastlegging van momenten zodat de reportage herkenbaar en onvergetelijk is.

 

 

Copyright © 2017 Evenhauz Photography