party_tent_trouwerij

Een partytent huren voor uw bruiloft

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles goed verloopt. Met gokken op mooi weer neem je in Nederland nogal een risico en dat zorgt ervoor dat een partytent geen overbodige luxe is. In deze blog vertellen we u meer over het huren van een partytent voor uw bruiloft. 

Partytent voor bruiloft: De locatie

partytent op bruiloft 1

Trouwt u op het strand, in die mooie kasteeltuin of op een andere plek in de open lucht? Een partytent kan overal worden opgezet om uw bruiloft compleet te maken. Twijfelt u nog tussen het huren van een partytent of het huren van een binnen locatie? Dit kan afhankelijk van het weer en uw wensen een lastige keuze zijn. De voordelen van het huren van een partytent in plaats van een binnen locatie zijn: 

- Het huren van een tent is over het algemeen voordeliger. Zo houdt u meer geld over voor de jurk, het feest of de huwelijksreis!

- De tent kunt u volledig naar eigen smaak inrichten, in het geval van een binnen locatie is dit vaak lastiger.

- Een partytent kunt u op (bijna) iedere locatie naar wens neerzetten, die ene mooie zaal aan de andere kant van het land haalt u niet zo gemakkelijk deze kant op.

Partytent voor bruiloft: Soort tent

Zoals we al vaker hebben aangegeven bestaan er veel verschillende soorten en maten partytenten .

Welke maat tent u nodig heeft voor het aantal gasten dat u op u bruiloft ontvangt is gemakkelijk uit te rekenen met onze partytent calculator. Het soorten tent hangt volledig af van uw eigen smaak. De stertent is bijvoorbeeld een echte eyecatcher en geeft uw bruiloft een luxe uitstraling.

De pyramidetent is uitermate geschikt wanneer u uw bruiloft in een afgesloten tent wilt vieren, de zijkanten van deze tent kunnen gemakkelijk dichtegemaakt worden. De paviljoentent geeft uw bruiloft op het strand een luxe uitstraling en beschermt uw gasten tegen de zon. Zo zijn er nog veel meer partytenten voor bruiloften.

Partytent voor bruiloft: Accessoires

Eén van de voordelen van een partytent op uw bruiloft is dat u deze geheel zelf in kunt richten. En daar horen natuurlijk accessoires bij! Bij accessoires kunt u aan het volgende denken:

- Laat u uw gasten zitten of houdt u het bij sta- tafels?

- Moet er ruimte zijn voor een dj of band?

- Wilt u een buffet en/of bar in de partytent?

- Moet er een tentvloer gelegd worden?

- Wilt u binnenkomen op een rode loper?

- Wat voor verlichting wilt u hebben?

- Is er verwarming nodig in de partytent?

- Zijn er nog andere versieringen die niet mogen ontbreken?

Heeft u wel eens een bruiloft in een partytent meegemaakt en heeft u nog tips voor anderen, of heeft u nog vragen over het trouwen in een partytent? Dan horen wij dat graag van u!

 

Reageer

Uw naam*
Uw website

Uw reactie*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>