opvouwbare partytent

Opvouwbare partytent: Hoe werkt dat?

Nog nooit was het opzetten van een partytent zo makkelijk als met de opvouwbare partytent! Ziet u er vaak al tegenop om uw partytent op te zetten? Uren zweten om er vervolgens achter te komen dat u één stap over het hoofd heeft gezien? Voor  de gevorderde partytent opzetters zal dit niet bekend klinken, maar voor degene onder u die nog (bijna) nooit een tent hebben opgezet kan dit wel eens de werkelijkheid zijn. In deze blog vertellen we u meer over het gemak van de opvouwbare partytent, ook wel vouwtent genoemd. 

Opvouwbare partytent: Het concept

De vouwtent is ontwikkelt voor het gebruiksgemak. Deze partytent is zeer gemakkelijk op te zetten en op te bergen, waardoor je met deze tent snel van locatie naar locatie kan gaan. Maar ook bij een feestje in uw achtertuin is het natuurlijk handig dat u geen uren bezig bent met het opzetten en opbergen van de tent. De vouwtent beschikt over een uniek scharniersysteem waardoor de tent, zoals de naam al zegt, opvouwbaar is. Doordat de onderdelen van deze tent door middel van deze scharnieren al aan elkaar verbonden zijn, heeft u niet te maken met losse onderdelen. Wanneer u de vouwtent op wilt zetten hoeft u deze als het ware alleen maar uit elkaar te vouwen. Voor het opbergen geldt dat u de opvouwbare partytent weer in elkaar moet vouwen.

opvouwbare partytent

Opvouwbare partytent: De voordelen

Het spreekt voor zich dat de vouwtent verschillende voordelen heeft. Een groot deel is eigenlijk ook al genoemd in deze blog, maar wij zetten ze nog even voor u op een rijtje!

  • De vouwtent is gemakkelijk op te zetten.
  • De opvouwbare partytent is gemakkelijk weer op te bergen.
  •  Met de vouwtent kunt u snel wisselen tussen verschillende locaties.
  • Het transport van de vouwtent is eenvoudig.
  • Er zijn verschillende handige opbergtassen op de markt voor de opvouwbare partytent.
  • Door zijn gebruiksgemak is de opvouwbare partytent in te zetten op veel verschillende locaties en gelegenheden.

Dat zijn nogal wat voordelen! Maar zijn er ook nadelen aan de opvouwbare partytent? Eigenlijk is het enige nadeel aan het huren of kopen van een vouwtent dat het over het algemeen wat duurder is dan het huren of kopen van een normale partytent. Maar ook dit verschilt uiteraard per aanbieder.

Ziet u nog meer voordelen aan de opvouwbare partytent of heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten!

Related Posts
partytent+keuze
Partytent materialen: wat is de beste keuze voor u?
partytent accessoires
Pimp je partytent!
startent_partytent
De Stertent
partytent_huren
Partytent huren? Hier moet u op letten!

Reageer

Uw naam*
Uw website

Uw reactie*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>