partytent_statafels

Partytent inrichting: Statafels!

U heeft een partytent gekocht, maar voor het feest echt los kan barsten moet deze natuurlijk eerst ingericht worden. Bij een uitgebreid diner zijn eettafels en stoelen noodzakelijk, maar voor een eenvoudig buffet kunt u er ook voor kiezen om de stoelen weg te laten en voor statafels te kiezen. Zo houdt u meer ruimte over en kan er na het eten gemakkelijk plaats gemaakt worden voor een dansvloer. In deze blog vertellen wij u meer over statafels!

Statafels: Soorten en Maten

Ook statafels zijn er in verschillende soorten en maten. Over het algemeen heeft het tafelblad van een statafel een ronde vorm met een diameter van tussen de 60 cm en 100 cm, maar ook hierop zijn er natuurlijk uitzonderingen. Zo bestaan er ook vierkante statafels, al zijn deze wel minder populair. Dit heeft wellicht te maken met de hoeken waaraan mensen zich zouden kunnen stoten, in het geval van een ronde statafel zal je dit probleem niet tegenkomen.

Statafel

Statafel hoezen

De inrichting van uw partytent moet natuurlijk wel in uw eigen stijl zijn. Speciaal daarvoor, en ter bescherming van uw statafels zijn er tafelhoezen beschikbaar. Deze zijn er in veel verschillende kleuren en designs, waardoor u uw statafel kunt pimpen naar uw eigen smaak!

statafels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw gasten staan en leunen aan de statafels in uw partytent. Zet gezellige borrelhapjes neer en het feestje is compleet!

Related Posts
partytent accessoires
Pimp je partytent!
feesttent huren
Partytent huren: Hoe huur ik mijn perfecte feesttent?

Reageer

Uw naam*
Uw website

Uw reactie*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>